پرش به محتوای اصلی

اخبار

همایش «بلاکچین و ظرفیتهای بومی سازی» توسط نصر البرز و اتاق بلاکچین ایران با تاکید بر نیاز به راه اندازی پلتفرم بومی، برگزار شد

همایش «بلاکچین و ظرفیتهای بومی سازی» توسط نصر البرز و اتاق بلاکچین ایران با تاکید بر نیاز به راه اندازی پلتفرم بومی، برگزار شد
رئیس کمیسیون رمز ارز و بلاکچین سازمان نظام صنفی رایانه ای استان البرز گفت: در صورت فراهم نکردن بستری امن و بدون ترس منجر به علاقه مردم به استفاده از پلتفرم های خارجی می شود.

  همایش بلاکچین ، پروتکل اعتماد ظهر دیروز دوشنبه با حضور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان البرز، اساتید برجسته دانشگاه و مدیران ارشد نظام صنفی رایانه‌ای برگزار شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان البرز؛ قاسم انصاری رئیس دانشگاه بصیر و عضو هئیت علمی دانشگاه علامه با بیان این‌که بلاکچین یک بستر و زیرساخت برای برقراری جریان اعتماد در مبادلات تجاری است، گفت : بلاکچین می‌تواند شروع یک سری تحولات فناوری باشد که منجر به تحولات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی شود و می‌تواند در آینده‌ای نه چندان دور چیزی شبیه نقش IT یا انفجار اطلاعات داشته باشد.

علی پاک باختگان زنجانی رئیس کمیسیون رمز ارز و بلاکچین سازمان نظام صنفیرایانه ای استان البرزگفت: فناوری بلاک‌چین در بسیاری از مواقع معادل رمزارز گرفته می‌شود، اما این اشتباه است، چون یکی از حوزه‌هایی که با استفاده از فناوری بلاک‌چین به آن پرداخته می‌شود، بحث رمز ارزهاست. ضمن این‌که می‌توان از منظرهای مختلف به رمزارزها نگاه کرد. اصل منظر، بحث کلان حاکمیتی است.

وی گفت: علاقه مردم به یک پدیده اقتصادی که دارای شرایط افزایش قیمت یا کاهش قیمت می‌شود، پدیده ای است طبیعی و در صورت فراهم نکردن بستری امن، بدون ترس و با آرامش برای مردم کشور در این حوزه در کنار آموزش ریسک ها و مخاطرات این حوزه ، صرفا منجر به علاقه مردم به استفاده از پلتفرم های خارجی در این حوزه خواهد شد که امنیت سرمایه های ملی را طبق تجربیات گذشته به شدت به خطر می اندازد.

۲۳ آذر ۱۴۰۰ ۱۲:۳۸
تعداد بازدید: ۵۲۴

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید