پرش به محتوای اصلی

اخبار

تأکید بر تسریع پاسخگویی دستگاه‌های اجرایی در جلسه پنجره واحد زمین استان البرز

تأکید بر تسریع پاسخگویی دستگاه‌های اجرایی در جلسه پنجره واحد زمین استان البرز
در جلسه «پنجره واحد زمین» که با حضور امیررضا عابدینی، سرپرست اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان البرز، در محل استانداری برگزار شد، وضعیت اتصال دستگاه‌های اجرایی استان به سامانه پنجره واحد زمین و نحوه پاسخگویی آن‌ها بررسی شد. در این نشست بر ضرورت تسریع در فرآیند پاسخگویی دستگاه‌ها و ارائه گزارش دلایل تأخیر توسط دستگاه‌هایی با زمان پاسخگویی بالاتر از میانگین کشوری تأکید شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاات استان البرز؛ جلسه «پنجره واحد زمین» با حضور سید امیررضا عابدینی، سرپرست اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان البرز، در محل استانداری برگزار شد.
در این جلسه، عابدینی گزارشی از وضعیت اتصال دستگاه‌های اجرایی استان به سامانه پنجره واحد زمین ارائه کرد و روند پاسخگویی دستگاه‌ها به استعلامات الکترونیکی را تشریح نمود.
وی با اشاره به اهمیت تسریع در فرآیند پاسخگویی، تأکید کرد: دستگاه‌هایی که میانگین زمان پاسخگویی آن‌ها بیش از متوسط کشوری است، باید گزارش دلایل تأخیر را ارائه دهند تا اقدامات اصلاحی لازم صورت گیرد.
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان البرز همچنین خاطرنشان کرد که حداکثر زمان قابل قبول برای پاسخگویی دستگاه‌ها ۱۰ تا ۱۲ روز تعیین شده است و همه دستگاه‌ها موظف‌اند در چارچوب این بازه زمانی اقدام کنند.
این جلسه با هدف بررسی روند اجرای طرح «پنجره واحد زمین»، رفع موانع موجود و بهبود هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

۲۳ مهر ۱۴۰۴ ۱۱:۵۰
تعداد بازدید: ۹,۲۳۰

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید