مهندس غلامرضا حمیدی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان البرز با حضور در برنامه زنده تلوزیونی اقتصاد پویا که از شبکه سیمای البرز پخش شد ضمن ارائه گزارش عملکرد اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال 95 آخرین وضعیت پروژه های اقتصاد مقاومتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان البرز را تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان البرز، مهندس حمیدی ضمن تبریک پیشاپیش سال نو و تقارن آن با ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) گفت: توسعه زیرساخت های ارتباطی استان از اولویت دار ترین ماموریت های این اداره کل در سطح استان است که در این حوزه پیشرفت چشمگیری صورت گرفته است.
وی با بیان برخی آمارهای دقیق در خصوص توسعه زیرساخت های ارتباطی استان گفت: ظرفیت پهنای باند ورودی استان از 6GB در سال 92 به 64GB در سال 95 رسیده که با رشد بیش از 10 برابری روبرو است. همچنین برای کاهش شکاف دیجیتالی بین شهر و روستا، تعداد روستاهای دارای اینترنت پرسرعت از 144 روستا در سال 92 به 354 روستا در سال 95 رسیده است. وی همچنین به توسعه شبکه فیبر نوری استان اشاره کرد و گفت در زمینه توسعه شبکه فیبر نوری، استان البرز در کشور نمونه است و اپراتور چهارم کشور هم بصورت پایلوت در بخش هایی از شهر کرج آماده ارائه خدمات بر بستر فیبر نوری به متقاضیان است.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص توسعه دولت الکترونیک گفت: در سال 95 تلاش کردیم خدمات قابل ارائه دستگاه ها شناسایی و گام به گام به سمت الکترونیکی کردن آنها پیش برویم هرچند همچنان راه زیادی برای پیمودن در این مسیر باقی مانده است. وی گفت در ابتدای دولت تعداد خدمات الکترونیکی دستگاه ها 48 خدمت بوده که امروز به 575 خدمت الکترونیکی رسیده ایم و در تلاشیم در سال 96 با تثبیت این خدمات، نسبت به ایجاد پورتال واحد خدمات الکترونیکی استان اقدام کنیم تا مردم با مراجعه به یک پایگاه اینترنتی بتوانند همه خدمات الکترونیکی موجود در دستگاه رامشاهده و بهره برداری نمایند
مهندس حمیدی در خصوص راه اندازی سامانه سیماک گفت: الکترونیکی کردن استعلامات بین دستگاه های اجرایی استان امر بسیار مهمی است که ضمن کاهش زمان پاسخگویی، از تقلب و جعل های احتمالی و هدر رفت سرمایه ها جلوگیری می کند که امسال 9 دستگاه مهم استان در این سامانه فعال شده اند و برای سال 96 تلاش داریم با سرعت این سامانه را در همه مراکز دولتی استان گسترش دهیم.
وی همچنین در خصوص توسعه کسب و کارهای نوپا گفت: تمام زیرساخت های استان باید منجر به ایجاد اشتغال و ثروت شود و هدف اصلی اقتصاد مقاومتی نیز همین مقوله ایجاد اشتغال است. وی گفت: با همکاری خوب شهرداری کرج و تخصیص فضای مناسب، مرکز توانمندسازی و تسهیل گری کسب و کارهای نوپای استان فعالیت مقدماتی خود را آغاز نموده و محل مناسبی برای جوانان است تا با ارائه ایده های خود در حوزه هی مختلف تلاش کنند کسب و کارهای کوچک کم هزینه را برای خود ایجاد نمایند.